Unfortunately we no longer support Internet Explorer.

Please use Microsoft Edge, Google Chrome or [Firefox](https://getfirefox. com/).

Back

Prélaz Norbert (Genolier)

4,9
Prélaz Norbert has been rated 4.9 out of 5 stars
32 Reviews

Do you own or work for Prélaz Norbert?

This is your free listing on Butcher-Comparison, a platform of Swisscom Directories SA. A listing is an online presence through which you can raise awareness of your company among potential customers. The more information they can find in your listing, the higher your chances of acquiring potential customers. For the creation of your free listing, the information about your company was obtained from the Swisscom Directories SA directories. To complete your listing, submit a request to gain control over the account!

About Us

Restaurants, boulangeries, épiceries: le village de Genolier a la chance d'être bien pourvu en commerces de proximité. Ajoutons à cela la belle boucherie artisanale de Norbert Prélaz, qu'il a ouvert en 1988 avec son épouse Brigitte, dans les locaux de l'ancienne "fruitière" ( lisez laiterie ).

Succès oblige, l'équipe se compose aujourd'hui de huit personnes. Norbert Prélaz et un boucher de campagne, qui abat et découpe aux abattoirs de Vich les bovins provenant principalement d'élevages de la région.

Les quartiers nobles de boeuf sont rassis trois semaines sur os dans sa succursale de Trélex, afin de garantir une viande goûteuse et tendre. La boucherie est également réputée pour sa charcuterie vaudoise et fabrique d'excellents saucissons, jambons à l'os et saucisses aux choux. Sans compter 3'500 pâtés à la viande par mois ! Des plats "maison" sont également proposés, les civets cuisinés en periode de chasse ou le papet aux poireaux, de même que des produits laitiers, des fromages à la coupe, quelques produits d'épicerie et des bouteilles de vignerons du coin.

De la viande de qualité, des prix très raisonnables et un accueil chaleureux, ce qui a fait dire à un client que la boucherie de Genolier était la meilleure entre Lisbonne et Moscou !

Produits :

  • Viande de boeuf, de cheval, de poulet, de veau

  • Tartare, fondue chinoise, fondue bourguignonne

  • Brochettes de viande assaisonnées

  • Plats froids

  • Saucissons, saucisses, pâtés

  • Morilles

  • Fromages

  • Vins

  • Produits laitiers, lait, yahourt, beurre

  • Huile d'olive

  • Moutardes, mayonnaises, parfait

  • Jus de fruit, jus de pomme artisanal

  • Charcuterie diverse, jambon cuit, jambon cru, viande séchée, jambon cru, lard, lardons, mortadella, salami

  • Foie gras, boudin

  • Conserves diverses

  • Sous l'église

This text has been machine translated.

Languages

French

Location and contact

Prélaz Norbert

  • office address office address

    1272 Genolier

  • Phone Phone
    0223... Show number 022 366 33 88

reviews

Do you wish to rate "Prélaz Norbert"?

4,9
Prélaz Norbert has been rated 4.9 out of 5 stars
32 Reviews

32 reviews from older local.ch. archives

Data from June 2019

Prélaz Norbert has been rated 4.9 out of 5 stars
Average: 4,9 of 5

* These texts have been automatically translated.

We want to improve!
Send a private message to Prélaz Norbert with suggestions for changes, notification of incorrect information, or other responses to help the company improve.
Prélaz Norbert image

Prélaz Norbert

Mon - Tue
07:00 - 12:15 opening hours
14:15 - 18:30 opening hours
Wed
07:00 - 12:15 opening hours
Thur - Fr
07:00 - 12:15 opening hours
14:15 - 18:30 opening hours
Sat
07:00 - 16:00 opening hours
Sun
closed