Unfortunately we no longer support Internet Explorer.

Please use Microsoft Edge, Google Chrome or [Firefox](https://getfirefox. com/).

Back

la Jambonnière SA (Mézières FR)

5,0
la Jambonnière SA has been rated 5 out of 5 stars
9 Reviews

Do you own or work for la Jambonnière SA?

This is your free listing on Butcher-Comparison, a platform of Swisscom Directories SA. A listing is an online presence through which you can raise awareness of your company among potential customers. The more information they can find in your listing, the higher your chances of acquiring potential customers. For the creation of your free listing, the information about your company was obtained from the Swisscom Directories SA directories. To complete your listing, submit a request to gain control over the account!

About Us

Depuis 1985 à Mézières, La Jambonnière produit ses jambons à l'os selon une méthode ancestrale. Après être salés à sec, les jambons sont retournés, puis salés une nouvelle fois.

Les bouchers-charcutiers les laissent ainsi dans leurs bacs pendant cinq semaines. Par la suite, le jambon est massé une fois par semaine pendant quinze jours, puis lavé, mis sur des bâtons et attaché sur des chariots. Les jambons à l'os séjournent ensuite trois semaines dans la borne où ils sont fumés au feu de bois de fagots de sapin. Ils sont ainsi fumés pendant trois semaines. Le bois autant que la viande de porc proviennent uniquement de Suisse. Les boucheries-charcuteries utilisant cette technique de salé et fumé se font de plus en plus rares.

Possibilité de livraison par poste.

Boucherie-Charcuterie

Votre boucher-charcutier à Mézières : le spécialiste du jambon à l'os

Un jambon médaillé d'Or en 2009 par l'Union professionnelle suisse de la viande UPSV !

Au coeur du canton de Fribourg, La Jambonnière continues the tradition of jambon à l'os de campagne fumé à la borne et de ses produits dérivés. Cette méthode de fabrication ancestrale permet defumer la viande et de la conserver plus longtemps. Les jambons à l'os pèsent de 6 à 8.5 kilos et peuvent être cuits, à cuire, entiers ouparés. À La Jambonnière, tous les produits peuvent être vendus au détail.

Contactez la boucherie-charcuterie La Jambonnière pour plus d'informations...

Viande salée fumée à cuire

  • Lard de la borne
  • Saucisson de la borne
  • Saucisson à la mode vaudoise
  • Saucisse ménage (mélange viandes de porc et de boeuf)
  • Saucisse aux choux
  • Saucisse au foie

Produit sec

  • Lard séché aux herbes
  • Saucisson sec
  • Jambon cru

Viande fraîche

  • Saucisse à rôtir
  • Steak haché
  • Merguez
  • Carré de porc
  • Cordon bleu

This text has been machine translated.

Languages

French

Location and contact

Show directions

la Jambonnière SA

  • office address office address

    Chemin du Vugy 8 1684 Mézières FR

  • Phone Phone
    0266... Show number 026 652 25 24
  • Visit site Visit site Visit site

reviews

Do you wish to rate "la Jambonnière SA"?

5,0
la Jambonnière SA has been rated 5 out of 5 stars
9 Reviews

9 reviews from older local.ch. archives

Data from June 2019

la Jambonnière SA has been rated 5 out of 5 stars
Average: 5,0 of 5

* These texts have been automatically translated.

We want to improve!
Send a private message to la Jambonnière SA with suggestions for changes, notification of incorrect information, or other responses to help the company improve.
la Jambonnière SA image

la Jambonnière SA

Mon - Tue
08:00 - 12:00 opening hours
13:30 - 18:00 opening hours
Wed
closed
Thur - Fr
08:00 - 12:00 opening hours
13:30 - 18:00 opening hours
Sat
08:00 - 12:00 opening hours
13:30 - 16:00 opening hours
Sun
closed